O nama


Preduzeće KEC-TIM d.o.o. je osnovano 1993. godine. Sjedište preduzeća je u Banja Luci. Osnovna djelatnost je uvoz i distribucija foto ramova, foto albuma, ukrasnog materijala, čestitki, kao i školskog i kancelarijskog pribora. Danas je KEC-TIM d.o.o. vodeći uvoznik i distributer foto albuma i foto ramova u Bosni i Hercegovini.

U našem poslovanju smo se opredijelili za snabdijevanje kupaca prepoznatljivim proizvodima u dužem periodu, nudeći širok asortiman kvalitetnih proizvoda (oko 1000 proizvoda u ponudi), uz dobro snabdjeveno skladište. Zahvaljujući pažljivom odabiru asortimana, kao i stalnom praćenju odnosa cijena i kvaliteta, naši proizvodi su prisutni u više od 200 prodajnih objekata u svim dijelovima BiH, i to u knjižarama, foto radnjama, poklon šopovima i supermarketima. Distribuciju vršimo brzo i efikasno, koristeći vlastiti prevoz ili usluge brze pošte.Njegujemo korektan odnos na bazi dugoročne saradnje sa našim kupcima, dobavljačima i saradnicima i stalno brinemo da naši proizvodi svojim kvalitetom i dizajnom prate svjetske trendove. U tu svrhu sarađujemo sa dobavljačima koji su u svjetskom vrhu u svojim oblastima: INNOVA EDITIONS (Velika Britanija), KLS INTERNATIONAL (Holandija), HOFMANN (Španija), MASCAGNI (Italija), CENTROPEN (Češka), OTK GROUP (Češka), N. B. GRAFO (Srbija), LUKA BAŠIĆ (Austrija) . Sa većinom od ovih dobavljača imamo ekskluzivne ugovore za distribuciju roba na teritoriji Bosne i Hercegovine. Redovno posjećujemo najveće svjetske sajmove u našoj oblasti: PHOTOKINA i PAPERWORLD.

Stručni i iskusni radnici našeg preduzeća svakodnevno stoje na usluzi kupcima i pomažu im u izboru asortimana proizvoda koji će na najbolji način zadovoljiti njihove potrebe.

Na kraju želimo da Vam se zahvalimo što koristite našu internet stranicu i nadamo se da ćete ovdje naći nešto novo i interesantno. Ukoliko imate sugestije, primjedbe ili kritike, molimo Vas da nam ih pošaljete, kako bismo našu stranicu učinili još boljom.

KEC-TIM d.o.o.

 

 

 

Kontakt info

KEC-TIM d.o.o.

Ivana Gorana Kovačića 175
78000 Banja Luka, BiH

Tel. +387 51 327 650
Tel. +387 51 327 651

Fax +387 51 327 652

info@kec-tim.com

 

https://www.facebook.com/kectimdoo